Kan vi gå på epleslang i hagen din?

Som epledonor får du en flaske av eplemosten vår

Er du stolt hageeier med flotte epletrær i hagen, men har ikke bruk for alle eplene, eller du har ikke tid til å høste?

Du er velkommen til å registrere hagen din for neste sesong.

Vi tar i mot henvendelser fra alle hageeiere, både de med små og store hager. Vi høster i eplesesongen, som varer omtrent fra august til oktober.

Vi høster som regel i team på rundt 5-6 stk. Du trenger ikke å være hjemme, men du må gjerne komme å hilse på hvis du har anledning!

Etter vi har høstet ferdig, rydder vi opp etter oss – slik at du får en ryddig hage som takk!

Hvis vi allerede har plukket hos deg tidligere år trenger du ikke å registrere deg her på nytt! Vi tar kontakt med deg. Men hvis det er noe informasjon som har endret seg siden sist, er det kjempefint om du sier i fra.

Vi ønsker å drive, og senere bli sertifisert som, økologisk. Derfor er det viktig for oss at du kun bruker naturlige plantevernmidler dersom du sprøyter eller gjødsler trærne.

*Vi og partnerne våre bruker teknologi, for eksempel informasjonskapsler, og behandler personlige data for å tilpasse innhold basert på interessene dine, måle resultatene til annonser og innhold, og få innsikt om publikum som titter på annonser og innhold. Ved å sende inn personlig informasjon samtykker du til bruken av denne teknologien og behandlingen av de personlige dataene dine for disse formålene. Du kan ombestemme deg og endre samtykkevalgene dine når som helst ved å sende en e-post til hei@epleslang.com

Bli med som epledonor!