Om oss

Vi har tre viktige verdier:
Vi ønsker å ta samfunnsansvar, være miljøvennlige og tilby topp kvalitet for alle som nyter eplemosten vår!

Fra naboens hage

Vi skaper

 En meningsfull og aktiv jobb
 God samvittighet og ryddige hager
 Kortreist og økologisk mat

Det fører til

 Mindre arbeidsledighet
 
Knytter mennesker sammen
 
Fokus på ressurser på avveie – både mennesker og mat


Glade epleplukkere tar seg en pause
God stemning på epleslang

Samarbeidspartnere

Dyre gård

Dyre gård er en nydelig gård som ligger noen mil sør for Oslo. Dyre Gård startet pressing av økologiske epler høsten 2013. Nytt utstyr er på plass i moderne produksjonslokaler og det er her vi nå presser og pasteuriserer eplemosten vår.

Nordpolen Industrier AS

Nordpolen Industrier er en arbeidsmarkedsbedrift hvor mennesker i vekst står i fokus. Nordpolen gir mennesker med spesielle behov en mulighet til å komme i arbeid. Målet for bedriften er å gi yrkeshemmede reell og formell kompetanse gjennom tilrettelagt opplæring og arbeidstrening, samt mulighet for varig tilrettelagt arbeid for deltakere som har liten mulighet for å få arbeid i det ordinære arbeidslivet. Nordpolen har vært med Epleslang siden oppstarten, og vi har et fantastisk samarbeid som vi håper kan fortsette i mange år!

Spir-Oslo

Spir-Oslo er Oslos eldste arbeidsmarkedsbedrift og har fra 1959 og fram til i dag jobbet med mennesker slik at de kan få seg et arbeid igjen, eller for første gang.

Asker Produkt

Asker Produkt er en moderne produksjonsbedrift, basert på lokal uføretrygdet arbeidskraft. De har produksjon og salg av produkter innen mat og tre.

Balder Tekstil

Balder Tekstil AS er en arbeidsmarkedbedrift som gir tilbud til varig tilrettelagt arbeid til personer med nedsatt arbeidsevne. Arbeidsoppgavene er innfor produksjon av flotte interiørtekstiler som filleryer, spisebrikker, løpere, vesker, pledd etc., både til deres egen butikk, samt på bestilling fra kunder.

Gamle Oslo Tre & Tekstil

Gamle Oslo Tre & Tekstil er en vekstbedrift som jobber aktivt for å levere produkter innen tre og tekstil med høy kvalitet for på den måten bidra til å opprettholde eller øke våre ansattes sosiale status.

Takk…

… til alle gavmilde hageeiere som har bidratt med epler
… til Dinamo Design – stolte epledonorer og designere for Epleslang
… til byHands og Peter-John de Villiers som har tegnet treet
  … til alle som tipser oss om flotte epletrær
  … til Fredrik Stai for design av nettsiden, og Joakim Stai for utvikling
  … til Alex Asensi for de flotte bildene

   … til Gründerskolen & Senter for sosialt entreprenørskap for faglig støtte
   … og sist men ikke minst: til våre ressursrike ansatte!

   Vi er

   Anne Dubrau

   Anne Dubrau er styreleder, medgründer og fruktentusiast. Hun har gått på epleslang i 27 år og er en ekspert på eplekaker. Hun tar en mastergrad i statsvitenskap og har lang erfaring fra prosjektarbeid og frivillige organisasjoner. Med sitt brennende engasjement for Epleslang deltar hun i hele prosessen – fra epleplukking til flaskesalg.

   Runa Klock

   Runa Klock er designansvarlig og medggründer. Hun har lidenskap for design og dyrking, men har også et stort miljøengasjement og elsker nye utfordringer. Med sine kreative evner og kunnskap om miljø og økologi bidrar hun til Epleslangs grønne profil.

   Stina Melkstavik

   Stina Melkstavik er styremedlem og medgründer. Hun har en forkjærlighet for kortreist mat, og rett og orden. Hun har en mastergrad i juss, med spesialisering innen miljørett. Hun bistår med gode råd og ideer.

   Elin Wyller

   Elin Wyller er styremedlem. Elin har tidligere vært assisterende daglig leder og salgsansvarlig, og gjør alt hun kan for å gjøre kundene våre glade! Med en bachelor i kultur- og samfunnspsykologi har hun et sterkt engasjement for bærekraftige lokalsamfunn som passer på både mennesker og miljøet.