Kjære Hageiere

Godt nytt år!


Tusen takk for at du donerte eplene dine til oss!

Epleslang eplemosten ble like god i smak i 2020 som tidligere år, men antall flasker produsert gikk kraftig ned. Dette skyldtes flere faktorer, det ene var rognebærmøllen og det andre var en frostperiode på våren. I år satser vi på et glansår med masse epler og lite rognebærmøll.

Epleslang AS har i to år samarbeidet med Frelsesarmeen Jobben sin arbeidstrening om å plukke “donerte” epler i Oslo sine hager. Frelsesarmeen Jobben gir arbeidstrening til folk som sliter med avhengighet til rus. Vi gir deltagerne rusfrie timer med meningsfylt innhold. Epleplukkingen har vært utrolig populær blant våre deltagere!
Når det bød seg en sjanse til å overta prosjektet Epleslang i 2020 var vi ikke sene om å melde vår interesse. For tidligere eier var det viktig å overføre prosjektet til noen de visste ville ta godt vare på “babyen” deres. Valget falt på oss, noe vi er veldig takknemlige for.
Vi vil bruke denne vinteren til å oppgradere/oppdatere hageeier- registeret og klargjøre for en ny sesong med epleplukking.
Skulle det være noe du ønsker at vi skal oppdatere av opplysninger, så ta kontakt. Ønsker du ikke lenger å være registrert som hageeier, har flyttet fra adressen, hugget trærne dine o.l., er det bare å gi beskjed, så vil vi slette deg fra hageeier- registeret.

Du får kontakt med oss ved å sende en mail til hei@epleslang.com eller ringe oss på 47826123
Dette tiltaket ville ikke vært mulig uten din hjelp, så vi vil gjerne få takke alle dere som har bidratt så langt.
Sammen er vi med på å redusere matsvinnet i Oslo.